Skin Health Dr.Obagi

OBAGI FACIAL - HYDRATING

De behandeling begint met een zachte hydraterende reiniging en exfoliatie. Indien nodig worden extracties gedaan, gevolgd door een ontspannende ZO-ALOE HYDRA MASQUE en een hydraterende massage. Met behulp van een speciale mix van aminozuren, hydraterende factoren, vetzuren en vitamines wordt een gezonde, zachte en gehydrateerde huid zichtbaar.

 

OBAGI REPAIRING FACIAL-ANTI ACNE

Deze behandeling ontstekingsremmend ,herstelt de huid en minimaliseert de talgproductie. De huid wordt voorbereid, waarna extracties worden gedaan na toepassing van ‘Offects Herbal Enzyme Extraction Prep’. Een relaxerende massage wordt met behulp van Ossential Massage Gel, die een speciale mix van hydraterende factoren, vetzuren en aminozuren bevat. Een vermindering van ontstekingen en de bevordering van de genezing gebeuren middels het exclusieve ZO Bio-Sulfur Masque. Dit masker bevat zwavel, eucalyptus en kaolien (een ontgiftende klei).

 

OBAGI REPARING FACIAL -BRIGHTNING

Deze behandeling vermindert pigmentvlekken en verkleuringen en geeft een stralende, gelijkmatige teint en textuur. Een vochtrijke reiniging, een zachte exfoliatie, met milde ingrediënten en een ontspannende, rustgevende massage zijn de basis ingrediënten. Om de huid verder te verhelderen, gebruiken wij Dr.Obagi’s arbutine en verhelderende groene thee masker dat toegepast wordt om de productie van overtollige pigmentatie te minimaliseren.

 

OBAGI ANTI-AGING STIMULATOR PEEL

Deze behandeling zorgt voor het stimuleren van de celvernieuwing, een vermindering van de zichtbaarheid van fijne lijntjes en rimpels, een verfijning van een grove poriën verdikte huidstructuur en een verhelderend effect van de huid.