2.0ml Advanced wimperserum

Ontdek de schoonheid van uw natuurlijke wimpers. Revitalash Advanced betekent een enorme voortgang op het gebied van wimperverzorging en schoonheidstechnologie.

€79,00 Incl. btw
Merk:
Revitalash


Beschikbaarheid:
Niet op voorraad

Levertijd:
3-5
 • Informatieplus

 • PRODUCTINFORMATIE

  Door slechts éénmaal per dag een dun lijntje van het wimperserum aan te brengen bij de wimperaanzet, kunnen de wimpers al een optimaal resultaat bereiken. De wimpers worden verzorgd en het wimperserum helpt bij het verstevigen van de wimpers, waardoor broosheid en breekbaarheid verminderd kunnen worden. Ook verbetert het RevitaLash Advanced wimperserum de glans en flexibiliteit van de wimpers, waardoor ze er sterker en voller uit gaan zien. Kom maar op met een prachtige oogopslag! 

  HOE TE GEBRUIKEN

  Het RevitaLash Advanced wimperserum is eenvoudig aan te brengen en er veel gebruikers geven aan binnen de aangegeven twaalf weken al resultaat te zien.

  Stap 1 – Breng het wimperserum in een dunne lijn bij de wimperaanzet van de bovenste wimperrand aan, aan de bovenkant van de wimpers. Zorg dat je wimpers schoon en droog zijn (dus vrij van make-up etc.). Breng het serum bij voorkeur 's avonds aan na het verwijderen van je make-up. Wil je het serum graag 's ochtends gebruiken? Dit kan, maar wacht dan even met het aanbrengen van make-up tot het serum goed ingetrokken is. 

  Stap 2 – Breng het wimperserum één keer per dag aan en herhaal dit dagelijks. Na twaalf weken is er al resultaat te zien, velen geven aan zelfs binnen de twaalf weken als verschil te zien. Om het optimale resultaat te behouden raden we aan het wimperserum te blijven gebruiken, maar het serum om te dag of om de twee dagen te gebruiken. Dagelijks blijven gebruiken is ook mogelijk.

  Stap 3 – Creëer de ultieme dramatische look door het wimperserum te combineren met de Volumizing Mascara Raven en de Volumizing Primer in indigo-tint.

  Tip: Het wimperserum kan eventueel met wimperextensions en wimperverf gecombineerd worden, het is op waterbasis (zie de ingrediëntenlijst).

  Het RevitaLash Advanced wimperserum is veilig getest op gezonde proefpersonen. Het serum is echter niet getest op kinderen, personen die een chemotherapie ondergaan, zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven. Puur uit voorzorg adviseren we daarom ook om het wimperserum niet te gebruiken als je tot een van bovenstaande groepen behoort.

  De resultaten van de wimpers na gebruik van het RevitaLash Advanced wimperserum kunnen per persoon verschillen. Het wimperserum bevat ingrediënten die allen functionele cosmetische ingrediënten zijn. RevitaLash is een cosmetisch product en kan niet gezien worden als een behandeling voor medische problemen. Bij vragen met een medische achtergrond verzoeken wij dan ook de huisarts te raadplegen.

   

 • Reviews (0)plus

 • 0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
 • Tagsplus

Gerelateerde producten

Revitalash 3.5ml Advanced wimperserum

3.5ml Advanced wimperserum

Ontdek de schoonheid van uw natuurlijke wimpers. Revitalash Advanced betekent een enorme voortgang op het gebied van wimperverzorging en schoonheidstechnologie.

€109,00
Revitalash 3.0ml RevitaBrow® Advanced wenkbrauwserum

3.0ml RevitaBrow® Advanced wenkbrauwserum

Het RevitaBrow Advanced wenkbrauwserum verzorgt de wenkbrauwen en laat je gezicht echt spreken.

€84,00
Revitalash Total Brow Mini Kit

Total Brow Mini Kit

De mini-producten van RevitaLash vormen een complete wenkbrauwverzorging die eenvoudig aan te brengen is.

€65,00
Revitalash Total Lash Mini Kit

Total Lash Mini Kit

De RevitaLash Total Lash Mini Kit bevat de complete RevitaLash® bestsellers

€60,00