ZO Skin Health - Obagi

Huidtype

ZO Skin Health - Obagi

Anders dan traditionele anti-aging huidverzorgingsproducten werkt ZO Skin Health op cellulair niveau om de huid te verzorgen, te herstellen en te onderhouden. Het ‘ZO Saturation Program’ helpt om optimale huidgezondheid te creëren door meerdere ‘lagen’ retinol, anti-oxidanten, peptiden en vitamines aan te brengen, om zo het herstel van de huid te versnellen en de huid te verbeteren. 

ZO® Skin Health Dagelijkse en Preventieve Huidverzorging
Een uitgebreide reeks van producten om de resultaten te behouden van therapeutische/medische behandelingen en ondersteunt de dagelijkse gezondheid en bescherming van de huid.
 
Effectieve Skin Health geherdefinieerd
In 2007, onder leiding van dr. Obagi, introduceerde ZO Skin Health, Inc USA innovatieve, resultaatgerichte oplossingen om de gezondheid van de huid voor iedereen op een dagelijkse basis te behandelen. ZO® Skin Health is een wereldklasse ontwikkelaar van krachtige producten en specifieke regimes.

Elke patiënt . Elke leeftijd . Elke fase. Elke huidskleur.
ZO® Skin Health biedt resultaatgerichte behandelingen afgestemd op uw specifieke behoeften. Het leveren van klinisch bewezen resultaten en deze resultaten, de gezonde huid, handhaven. Een gezonde huid is sterk, glad en stevig, egaal van kleur en volledig gehydrateerd.

Shop het gehele ZO Skin Health assortiment in ons Skin Center! Wil je de producten graag thuisbezorgt hebben? Dat kan! Stuur een email naar: info@skindynamics.nl

block
block
Min: €0 Max: €150

ZO Skin Health - Obagi Olluminate Intense Eye Repair - 15 ML

Dr. Zein Obagi ontwikkelt geen producten die het een of het ander bieden, maar stelt ze zo samen dat ze het allemaal hebben, net als deze oogcrème.

ZO Skin Health - Obagi Offects TE-Pads - 60 pads

TE-pads heeft een dubbele werking. Het verwijdert grondig talg en helpt om uitbraken zoals puistjes, comedonen, blackheads en whiteheads sterk te verminderen.

ZO Skin Health - Obagi Offects Exfoliating Polish - 65 GR

Ultrafijne magnesiumkristallen exfoliëren dode huidcellen en is geschikt voor alle huidtypes. Geeft een schoner, gladder en gelijkmatiger gelaatskleur.

ZO Skin Health - Obagi Offects Hydrating Cleanser - 150 ML

Reinigt terwijl de huid wordt gehydrateerd en verjongt zonder de vochtbarrière van de huid te verstoren.

ZO Skin Health - Obagi Offects Exfoliating Cleanser - 150 ML

Exfolieert en reinigt mild de normale tot vette huid.