OPI

Huidtype

OPI

Als marktleider in professionele nagelverzorging is OPI toegewijd aan het produceren en leveren van hoge kwaliteit producten én diensten aan zowel salons als consumenten. Er wordt in hoge mate aandacht besteed aan veiligheid en innovatie. De gezondheid en kwaliteit van de natuurlijke nagel staan bij OPI altijd op de eerste plaats. 

OPI introduceert met Pro Spa de eerste en enige skin care lijn, die de kwaliteit en efficiëntie van gezichtsverzorging toepast in hoogwaardige producten, speciaal ontwikkeld voor het verzorgen van handen en voeten. De unieke en innovatieve ingrediënten, waaronder cupuaçu boter en witte thee staan bekend om hun intensief voedende eigenschappen en zijn rijk aan antioxidanten, die vrije radicalen bestrijden en de huid beschermen. Het resultaat: perfect verzorgde handen en voeten, met een zichtbaar zachtere, egalere en gladdere huid.

block
block
Min: €0 Max: €25

OPI Protective Hand, Nail & Cuticle Cream - 50 ML

Deze multi-tasking high performance crème hydrateert en beschermt de huid en nagelriemen, laat deze stralen en voedt de nagels

€16,95
OPI Infinite Shine - Colors
Uitverkocht

OPI Infinite Shine - Colors

Infinite Shine van O.P.I. is een Innovatief 3-stappen-systeem voor intense kleur met een gel-achtige hoogglans!

€18,95
OPI Infinite Shine - TopCoat
Uitverkocht

OPI Infinite Shine - TopCoat

Infinite Shine 3 Gloss/Brillant van OPI is een innovatief 3-stappen systeem voor intense kleur met een gelachtige hoogglans!

€18,95

OPI Infinite Shine - Basecoat/Primer

Infinite Shine 1 Primer van OPI is een innovatief 3-stappen systeem voor intense kleur met een gelachtige hoogglans!

€18,95